Energiapäivä

päivän työpaja 149 eur (sisältää alv 24%)

Sisältää kolme inspiraatiopuhetta, teemoja syventävät harjoitukset ja keskustelupiirin, sekä valoaamiaisen, voimalounaan ja mieliherkkuja iltapäivällä. Kotiinviemiseksi saat energiaoppaan + työkirjan ja Goddess Power -jumalatarkortit. Valmennus järjestetään Espoon Kilossa, osoitteessa Kilonkartanontie 3, 02610 Espoo. Paikalle pääsee hyvin julkisilla (juna, bussi), tai omalla autolla (runsaati maksutonta pysäköintitilaa).

Päivän teemat

  • Voimasta energiaa: maskuliininen ja feminiininen energia
  • Tunnista, kasvata ja löydä uutta omaa voimaa
  • Elämänkaarienergia ja itselle sopiva energiacocktail
  • Energisoidu väreistä

KOE JA TUNNE: aiheita käsitellään mielen, kehon ja kielen näkökulmasta. Harjoitusten kautta uusista ajatuksista syntyy uusia taitoja ja tekemistä. 

Aikataulu

Energiapäivä

klo 9.30
Valoaamiainen

klo 10
Energiapäivä alkaa

klo 12.30
Voimalounas

klo 14.30
Mieliherkkuja

klo 16.00
Päivä päättyy

Tutustu Myötätuuliin:

Sari-Marika Durchman
Mielikuvittaja Sari-Marika Durchman on NLP Trainer, muutosvalmentaja, tietokirjailija ja Art Director

Sari-Marika on idearikas ja superluova mainostoimistoammattilainen pitkällä kokemuksella sekä yrittämisestä että työskentelystä maamme suurimmissa mainostoimistoissa. Yksi hänen vahvuuksistaan on erityisherkkyys ja hän aistii ja tunnistaa energiat poikkeuksellisen monisävyisesti.

Tuuli Paltemaa

NLP Trainer, traumataideterapeutti, seksuaali- ja pariterapeutti ja tietokirjailija, mielen tuulettaja

Etsijä, kokija ja löytäjä. Tuulin vahvuus ja heikkous on loputon uteliaisuus ja innostuminen aina uudestaan ja uudestaan ihmisistä sekä ilmiöistä. Niitä hän on tutkinut erilaisissa konteksteissa koko elämän ja tutkimusmatka jatkuu myötäisessä tuulessa edelleen.

Tarja Törmänen

Viestintävalmentaja, NLP Trainer, NLP Coach, kirjakauppiatar, tietokirjailija ja markkinointiviestinnän taitaja

Tarjan elämäntehtävä on lisätä mielen vapautta maailmaan: silloin kaikki on mahdollista ihmisille, yrityksille, yhteisöille ja maailmalle. Hänen erityisosaamistaan on tarjoittaminen eli myönteinen ja vaikuttava viestintä sekä positiivisen tarkoituksen löytäminen silloinkin, kun se tuntuu mahdottomalta.

Lisätiedustelut