Ota yhteyttä

 • Myötätuuli Valmennus Oy
  Vuorenjuuri 40, 00410 HELSINKI
  Y-tunnus: 2448256-9
 • 050 414 5179
  Yhteydenotot arkisin klo 9-17 välillä

Tuuli Paltemaa


Aloitin jo nuorena, 11-vuotiaana työskentelyn musiikki-leikkikerhonohjaaja-apulaisena. Tästä alkoi elämän mittainen opiskelu ihmisenä olemisesta ja toimimisesta, joka laajentui pikkuhiljaa ihmisten välisen vuorovaikutuksen ja siitä ryhmien ja organisaatioiden välisen viestinnän tutkimiseksi. Käytännössä tämä tarkoitti sekä opiskelua, että työskentelyä erilaisissa ammateissa vanhusten vapaa-aikaohjaajasta, lastentarhanopettajaksi, sieltä päihdetyöhön miesten katkaisuhoito-osastolle sekä nuorisoasemalle. Kohta kolmekymmentä vuotta sitten perustin ensimäisen oman yritykseni ja ryhdyin kouluttamaan ja työnohjaamaan, myöhemmin myös coachaus, yritysvalmennus ja yksilö- ja pariterapia tulivat mukaan työnkuvaani.”

“Jokainen hetki on mahdollisuus oppia uutta itsestään, toisesta ja elämästä” voisi olla mottoni ja se näkyy työssäni uteliaisuutena, arvostuksena ja kunnioituksena ihmistä ja ihmisyyttä kohtaan. Uskon ihmisen kykyyn ratkaista ongelmansa itse, koen voivani olla siinä prosessissa mukana kanssakulkijana ja kokijana. Minua motivoi tunteiden, ajatusten, osaamisen ja oivallusten jakaminen, uskon että sitä kautta kaikki voittavat ja rikastuttavat omaa maailmaansa. Parasta työssäni on ihmisten kohtaaminen ja yllättyminen siitä, mihin kaikkeen he pystyvät, miten luovia ratkaisuja he löytävät ja kuinka paljon osaamista, kykyjä ja voimavaroja meistä jokaisesta löytyy.

Olipa kyseessä valmennus, coachaus, työnohjaus, koulutus tai terapia mukanani kohtaamiseen tuon:

 • Arvostuksen, valmennuksissamme sinä ja te olette aina pääosassa, minä olen mukana rinnalla kulkijana, tukena ja sparraajana.
 • Reilun kahdenkymmenen vuoden kokemuksen valmentamisesta, kouluttamisesta, työnohjauksesta ja coachauksesta.
 • Uteliaan ja kiinnostuneen mielen, haluan etsiä yhdessä osallistujien kanssa, mikä on juuri heidän tilanteeseensa sopiva tavoite tai suunta ja tapa edetä sinne.
 • Uskon siihen, että lähes kaikki on mahdollista, kun halua on riittävästi.
 • Taidon olla läsnä ja joustaa tilanteen mukaan.
 • Kohtaamisen ja keskustelun kulttuuria, sekä keinoja luoda sitä työyhteisöön.
 • Tukea johtamiseen, oman itsen ja oman johtamistavan arviointia sekä kykyä valita omista keinovalikoimista ne sopivimmat erilaisissa tilanteissa.

Ota yhteyttä!