Yrityksille

Toisinaan työyhteisössä jää päälle toimimattomia tapoja tai siiloja, joissa vuorovaikutusta tapahtuu vain pienen ryhmän kesken. Luottamus ja psykologinen turvallisuuden kokemus on tasolla, jossa uudet innovaatiot jäävät syntymättä. Tällaisessa tilanteessa kehittäminen ilman toimivia tapoja sekä suuntaa ja päämäärää on turhaa.

Muuttuva maailma vaatii joustavaa ja kehittyvää osaamista ja uudistumisesta kiinnostunutta asennetta. Kehityksestä ja kasvamisesta huolehtiminen kuuluu niin yksittäiselle työntekijälle kuin tiimeille ja koko organisaatiolle. Yhteistyö on taito, jonka ylläpito on tärkeää ja usko tai älä, se voi olla helppoa, yhdessä toisten kanssa kivaa ja innostavaa.

Myötätuulen yritysvalmennuksissa tuodaan esille työyhteisön toimintatapoja, jolloin niiden arviointi mahdollistuu ja kehittämiselle saadaan uusi suunta ja energia. Samalla myös ajattelumallit tulevat näkyviksi. Erilaisten uskomusten, etenkin niiden piilossa olevien, jotka vaikuttavat arkipäivään, toimivuutta on tärkeää voida arvioida.

Valmennus voi olla kestoltaan muutamasta tunnista useisiin päiviin, se voi olla tietyn osaston tai ammattiryhmän tai koko työyhteisön yhteinen kehitysprosessi, johon voi liittää mukaan työnohjausta tai/ja coaching-työskentelyä.

Yrityksille suunnatuihin koulutuksiin tuomme ratkaisulähtöisen ja -keskeisen ajattelumallin, fokuksemme on mahdolisuuksissa ja tavoitteemme löytää ratkaisuja.

Kouluttajina otamme huomioon toiveesi ja ryhmän kokoonpanon. Meiltä saat erilaisen päivän, ei pelkkää istumista ja kuuntelemista.

Pyrimme aina innostavuuteen ja energisyyteen, käytämme paljon työelämän aitoja esimerkkejä.

  • Myötätuuli Valmennus Oy
    Vuorenjuuri 40, 00410 HELSINKI
    Y-tunnus: 2448256-9
  • 050 414 5179
    Yhteydenotot arkisin klo 9-17 välillä