NLP Practitioner syksy 2024

100,00 1250,00 

NLP Practitioner syksyllä 2024 yhteistyössä Newayn Anu Vihosen kanssa. NLP Practitioner valmennus sopii sinulle, joka olet kiinnostunut ihmisestä, vuorovaikutuksesta, muutoksesta, itsetuntemuksesta, hyvinvoinnin sekä voimavarojen lisäämisestä, käyttäytymisestä ja mahdollisuuksista. NLP:tä opiskelevat eri elämäntilanteista ja erilaisilta aloilta tulevat ihmiset. Koulutuksessa saatua tietoa voit käyttää niin henkilökohtaisessa- kuin työelämässäkin.

 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

NLP Practitioner valmennus sopii sinulle, joka olet kiinnostunut ihmisestä, vuorovaikutuksesta, muutoksesta, itsetuntemuksesta, hyvinvoinnin sekä voimavarojen lisäämisestä, käyttäytymisestä ja mahdollisuuksista. NLP:tä opiskelevat eri elämäntilanteista ja erilaisilta aloilta tulevat ihmiset. Koulutuksessa saatua tietoa voit käyttää niin henkilökohtaisessa- kuin työelämässäkin.

Ja vaikka NLP sisältääkin paljon työkaluja ja menetelmiä, on se myös elämäntapa, tapa ajatella ja tulkita maailmaa. Tällä tavoin koulutuksesta muodostuu kokonaisuus, jonka vaikutus ulottuu pintaa syvemmälle tukien henkilökohtaista kasvuasi elämäsi eri rooleissa ihmisenä, puolisona, ystävänä, työntekijänä jne.

Parhaimmillaan koulutus on yhdessä luotu kokemus täynnä iloa ja oivalluksia. Sinulla on tilaa olla oma itsesi sekä aikaa oivaltaa, kokea ja oppia asioita omalla ainutlaatuisella tavallasi. Samanaikaisesti saat ryhmän monet näkökulmat: minun, sinun, meidän, näin asiat saavat erilaisia ulottuvuuksia. Uskomme lujasti yhteistyön voimaan, siksi meitä kouluttajiakin on useita. Tuomme oman taustamme ja tapamme käyttää NLP:tä niin, että samalla kun opit NLP:n perusasiat saat monipuolisen kattauksen tavoista soveltaa sitä erilaisissa tilanteissa. Käytämme erilaisia luovia menetelmiä perinteisten NLP menetelmien rinnalla ja tukena. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta, osaamista tai koulutusta NLP:stä tai luovista menetelmistä. Koulutuksen suoritettuasi saat todistuksen ja voit jatkaa NLP Master koulutuksessa.

Kouluttajat:

Kuvassa Myötätuuli Valmennukset Tuuli Paltemaa.

 

 

 

 

Nlp Trainerit Tuuli Paltemaa ja Anu Vihonen


Valmennus toteutetaan Shantin värikkäissä, tunnelmallisissa ja persoonallisissa tiloissa Helsingin Töölössä, osoitteessa Runeberginkatu 43, 00100 Helsinki. Paikalle on hyvät julkisen liikenteen yhteydet. Kävelymatka Kampin kauppakeskuksesta Shantiin kestää noin 15 minuuttia ja Helsingin päärautatieasemalta noin 20 minuuttia.

2024
3. – 4.10./ 7. – 8.11./ 12. – 13.12.

2025
9. – 10.1./ 6. – 7.2./ 13. – 14.3.

+ yksi, yhdessä sovittava ’bonuspäivä’ kesällä tai alkusyksystä 2025

2024: ti 15.10. ja ke 20.11.

2025: to 23.1. ja ma 3.3.

Virtuaalitapaamiset voit katsoa myös tallenteilta mikäli et pääse osallistumaan tai haluat kerrata asiaa. Lisäksi saat lisämateriaalia ja itsenäisesti toteutettavia tehtäviä, joihin ehdit hyvin paneutua koulutuksen aikana.

Koulutuksen kokonaishinta

Koulutuksen kokonaishinta 1.250  € + alv 24%, yhteensä 1.550 €.
Maksun voi suorittaa useissa erissä ilman lisäkustannuksia.
Suomen NLP yhdistyksen jäsenille 100 € alennus.

llmoittautua voit alla olevalla lomakkeella tai soittamalla
Tuulille numeroon +358 504145179, tai
Anulle numeroon +358 40 510 8246, samalla voit kysyä lisätietoja.

Ilmoittautuminen voidaan peruuttaa veloituksetta, jos peruutus tehdään viimeistään 2 viikkoa ennen koulutuksen alkua. Tämän jälkeen tehdystä peruutuksesta veloitamme 200€ peruutusmaksuna. Ilman ennakkoilmoitusta pois jääneeltä perimme koko koutuksen hinnan.

Katso lisätietoja täältä NLP Practitioner

Lisätiedot

Maksutapa

Maksa kerralla, Maksa varausmaksu 100 €