Näytetään kaikki 5 tulosta

 • Mikä xxxx:n koutsaus? : ei-tietämisen viisaus ja ei-tekemisen voima

  25,00 

  Koutsauksen avulla loistat työelämässä!  Nykyisessä työelämässä taito kohdata toisia on olennaista. Ei riitä, että on vain älykäs tai tietävä, on myös oltava läsnä ja yhteydessä muihin. Luovu suorittamisesta ja anna asioiden tapahtua itsestään! Pitkän linjan NLP-valmentajien ja kouluttajien Tuuli Paltemaan ja Veli-Matti Toivosen Mikä X:n koutsaus? Ei-tietämisen viisaus ja ei-tekemisen voima opastaa, kuinka olla työtehtävissä…

 • NLP Master Practitioner 2024 syksy

  1790,00 

  NLP Master Practitioner -koulutus on tarkoitettu sinulle, joka haluat laajentaa NLP-osaamistasi. Opit uusia menetelmiä samalla kun taidot, joita Practitionerilla opit syventyvät ja voit lisätä niiden soveltamista käytännön elämään. Syvennät tietoisuustaitojasi; mitä kokemuksia mieli tuottaa ja miten se niitä tulkitsee. Paneudut monipuolisesti identiteetin ja olemassa olemisen tapoihin sekä vuorovaikutuksen eri tasoihin. Oman itsen tuntemisen lisäksi saat runsaasti välineitä muiden kanssa työskentelyyn mm. tukemiseen, ohjaamiseen, opettamiseen ja valmentamiseen.

  Valitse vaihtoehdoistaLadataan Valmis Tällä tuotteella on useampi muunnelma. Voit tehdä valinnat tuotteen sivulla.
 • NLP Practitioner syksy 2024

  100,00 1250,00 

  NLP Practitioner syksyllä 2024 yhteistyössä Newayn Anu Vihosen kanssa. NLP Practitioner valmennus sopii sinulle, joka olet kiinnostunut ihmisestä, vuorovaikutuksesta, muutoksesta, itsetuntemuksesta, hyvinvoinnin sekä voimavarojen lisäämisestä, käyttäytymisestä ja mahdollisuuksista. NLP:tä opiskelevat eri elämäntilanteista ja erilaisilta aloilta tulevat ihmiset. Koulutuksessa saatua tietoa voit käyttää niin henkilökohtaisessa- kuin työelämässäkin.

   

  Valitse vaihtoehdoistaLadataan Valmis Tällä tuotteella on useampi muunnelma. Voit tehdä valinnat tuotteen sivulla.
 • NLP Trainer & Coach 2024-2025

  100,00 3100,00 
  NLP-kouluttajakoulutus- ja koutsiopinnot samassa paketissa!

  KOULUTUKSEN HINTA:
  2500,00 € + alv24% yht. 3100 €, maksun voi suorittaa useissa erissä ilman lisäkuluja.
  Suomen NLP-yhdistyksen jäsenelle 100€ alennus.

  Valitse vaihtoehdoistaLadataan Valmis Tällä tuotteella on useampi muunnelma. Voit tehdä valinnat tuotteen sivulla.
 • Stressaantuneen mielen vuosihuolto – virkeänä lomalle

  75,00 

  Tämä päivä on tarkoitettu sinulle, joka haluat olla vapaa stressaavien ajatusten kahleista, tuulettaa mielestä talven tuoman tunkkaisuuden ja valmistaa kehon ja mielen kesää ja lomaa varten. Näin et hukkaa ainuttakaan ihanaa lomapäivääsi stressaamalla, vaan voit palautua, virkistäytyä ja voimaantua – nauttia lomasi jokaisesta hetkestä!

  Mielen vuosihuoltopäivässä järkeily ja analysointi saavat hetken olla sivussa, levätä.  Luova puolemme saa näkyä, kuulua ja – tuntua. Parhaimmillaan taiteen tekeminen ja asioiden luova ajattelu tasapainottavat toisiaan ja ihmistä kokonaisuudessa. Ne antavat luvan määritellä tunteita ja tuntemuksia uudelleen sekä vaihtoehtoisen tavan käsitellä niitä.