Juuret ja latvus-valmennus

174,00 

  • Hinta 174€ (sis alv 24%), sis. materiaalin, pe iltapäiväkahvin ja iltapalan, la aamu- ja päiväkahvin, sekä pientä purtavaa kahvin kanssa.

Osoitteessa Kasarmikatu 2, 00140 Helsinki (Kirjakauppa Era Novan sali).
Huhtikuussa

  • Perjantaina 5.4. klo 15.00-19.00. ja lauantaina 6.4. klo 10.00 – 16.00. (Klo 9.30 aamiainen tarjolla)

  • Hinta 174€ (sis alv 24%), sis. materiaalin, pe iltapäiväkahvin ja iltapalan, la aamu- ja päiväkahvin, sekä pientä purtavaa kahvin kanssa.

Kysy lisätietoja koulutuksesta

Osastot: ,

Kuvaus

“Missä latva nousee korkealle, menee juuri syvään mullan alle.”

– Tuntematon

Jos elämäsi olisi puu, millainen se olisi? Muhkea tammi, notkea paju tai tuulessa taipuva rauduskoivu? Miten elämä ja eletyt vuodet ovat painaneet merkkinsä sinuun? Entä onko oksillesi muuttanut asumaan lintuperhe tai orava poikineen ja millaisiin syvyyksiin juuresi ovatkaan kasvaneet? Ovatko jalkasi juurtuneina tukevasti maahan ja pää pilven hattaroissa tai toisinpäin, jalat metrin maanpinnasta ja pää raskaana maata kohden mataen? Tässä valmennuksessa voit tutkia lempeästi, eri menetelmien avulla juuriasi, historiaa, joka kertoo mistä tulet ja miten menneisyytesi on sinua kasvattanut. Mitä kaikkea oletkaan oppinut itsestäsi ja ympäröivästä maailmasta ja miten kaikkea tätä sovellat tässä hetkessä. Puun latvat kurottelevat kohti taivaita, mihin suuntaan sinun oksasi kasvavat ja minne haluat niiden yltävän? Unelmointi on tärkeää, niin myös tavoitteiden selkeyttäminen silloin, kun sen aika on. Valmennuksessa voit selkeyttää haaveitasi sinulle sopivalla tavalla, jättää hieman myönteisen yllättymisen varaa tai varmistaa selkeät askelmerkit tulevaisuuteen. Puu ei kasva ilman maan sisältä tulevaa voimaa ja auringon energiaa. Mistä sinun voimasi kumpuaa ja ovatko kaikki kanavasi riittävän auki, jotta energia voi virrata, niin juurista latvukseen, kuin latvasta syvälle maan sisään juuriin saakka. Valmennusviikonloppuna työskentelemme erilaisia menetelmiä käyttäen etsien ja löytäen vastauksia aiempiin kysymyksiin. SInun ei tarvitse osata mitään etukäteen, olla taiteellisesti tai jollain muulla tavalla suuntautunut. Riittää, että tulet avoimin mielin omana itsenäsi kokemaan ja oivaltamaan. Valmentajina toimivat Anu Vihonen ja Tuuli Paltemaa

Anu tuo Juuret ja latvus -valmennukseen sosiaalipanoraamamallityöskentelyn . Mallin mukaisesti kaikki tuntemamme elävät ja kuolleet ihmiset ovat sijoittuneet mielleavaruuteen henkilöityminä. Kunkin henkilöitymän sijainti määrittää suhteen kyseiseen ihmiseen. Osa henkilöitymistä vaikuttaa olevan juuri sopivissa paikoissa, osa voi olla kovin lähellä ja osa puolestaan liian kaukana.

Muuttamalla henkilöitymien paikkoja ja/tai katseitten suuntia voimme tarvittaessa muuttaa sosiaalisia suhteitamme. Suhteista saattaa tulla helpompia, joustavampia – ja joihinkin ihmisiin saamme riittävästi tarvitsemaamme etäisyyttä. Ymmärrys omaa omaa itseä ja muita kohtaan lisääntyy.

Tuulin kanssa pääset kokeilemaan, kuinka luova minäsi johdattelee sinua liikkeen ja kuvan kautta sisimpääsi kohden. Keho ja mieli toimivat yhdessä, toisinaan mieli opastaa kehoa ja toisinaan sitten toisinpäin. Kokeillaan, kuinka värit tuovat esiin paperille ei-tietoisia tunteita ja tietoja, kun annetaan käden ja kehon ohjata siveltimen kulkua ja annetaan silmien ja tietoisen mielen olla hetki hiljaa.

Entä kuinka mieli ohjaa kehoa sanoilla ja ajatuksilla ja miten uudelleen määrittelemällä ne voimme vaikuttaa mielialoihin, tunnelmiin sekä tekemiseen ja tuloksiin, jota tekeminen tuottaa.

Nämä kaksi päivää maksavat sinulle ainoastaan 174€ (sis alv 24%). Hinta sisältää kaiken materiaalin, aamu- ja päiväkahvin, sekä pientä purtavaa kahvin kanssa.

Perjantaina tarjoamme iltapäiväkahvin ja iltapalan illan lopuksi. Lauantaina aamiainen on tarjolla klo 9.30 lähtien. Työskentelyn aloitamme klo 10.00. Päivän aikana pidämme sopivan määrän taukoja, jolloin on tarjolla pientä, piristävää purtavaa kahvin tai teen kera. Lounastauko 1 tunti noin klo 12-13.00, lähistöllä on runsaasti mukavia lounaspaikkoja, voit tuoda myös omat eväät tullessasi. Päivä päättyy klo 16.00.

Lisätiedot

Juuret ja latvus

16. ja 17.9.2023