| |

NLP Työelämässä, NLP Practitioner

 

NLP Practitioner on kurssi, jossa voit oppia erilaisia taitoja vuorovaikutukseen sekä löytää oman potentiaalisi luoda uutta ja merkityksellistä. 

Vahvistat resilienssitaitojasi.  Lisäät varmuutta esiintymiseen ja ihmisten kohtaamiseen. Opit runsaasti tehokkaita menetelmiä muutoksen johtamiseen ja kasvatat kykyäsi luoda luottamukseen perustuvia ihmissuhteita.

NLP sopii mainiosti erilaisiin työrooleihin esimerkiksi johtajille, tuotekehittäjille ja henkilöstöhallinnalle. Tämä kurssi on ainutlaatuinen ja fokusoi NLP:n soveltamista työelämään. Kurssin käyneet saavat virallisen NLP Practitioner todistuksen, joka mahdollistaa NLP Master Practitionerille osallistumisen.

Missä ja Koska? 

Kurssin face-to-face-päivät järjestetään viikonloppuisin Kilossa, Wulffin toimitiloissa osoitteessa Kilonkartanontie 3, 02610 Espoo.  Pihalla on runsaasti parkkipaikkoja, julkisen liikenteen pysäkit sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä.

Joulukuussa 2024 ja tammikuussa 2025 koulutustapaamisia järjestetään arki-iltoina Zoom-yhteydellä. Näiden iltojen aikataulu sovitaan koulutuksen alkaessa.

Alustavat face-to-face päivämäärät (Zoom-tapaamiset sovitaan erikseen): 
2024: 14.-15.9., 12.-13.10., 2.-3.11.,  30.11-1.12.
2025: 1.-2.2, 1.-2.3.  

Hinta: 1650 € (+alv 24%) Kurssille otetaan vain 21 osallistujaa.

Tuuli Paltemaa perusti kaksikymmentäviisi vuotta sitten ensimmäisen oman yrityksensä ja ryhtyi sekä kouluttamaan että työnohjaamaan. Myöhemmin työkuvaan tulivat mukaan myös coachaus, yritysvalmennus, yksilö- ja pariterapia. 

“Jokainen hetki on mahdollisuus oppia uutta itsestään, toisesta ja elämästä”

Tuuli on Suomen NLP-yhdistyksen nykyinen puheenjohtaja ja NLP trainer’s trainer. Hän on vetänyt lukuisia NLP-koulutuksia jo 90-luvulta alkaen. Tuuli on kirjoittanut NLP-couchauksesta kirjan yhdessä Suomen NLP-pioneeri Veli-Matti Toivosen kanssa.

Tomi Tarvainen  on menestynyt kansainvälisenä ohjelmistotuotekehitysjohtajana (Nokia, Accenture, Microsoft)

“Ei olisi ollut mitään mahdollisuutta johtaa monikulttuurisia ohjelmistotuotekehitystiimejä (tiimit Pekingissä, Bangaloressa, Helsingissä, Tampereella, Oulussa, Piilaaksossa, Dallasissa, Austinissa ja Seattlessa)  ilman NLP Master Practitioner koulutusta”.

Tomi oli monta vuotta ohjelmoijana 80-luvun lopulta 90-luvulle kunnes hänet valittiin pääsuunnittelijasta tiiminvetäjäksi. Pian tämän jälkeen hän suoritti NLP Practitioner-kurssin 1997 ja alkoi käyttämään NLP:tä työssään. 

Tomin tiimit ovat olleet avainasemassa Nokian palkittujen kamerapuhelimien tuotekehityksessä. Hän on johtanut kansainvälisiä tuotekehitystiimejä yli kaksikymmentä vuotta, joista kuusi vuotta hän myös asui Amerikassa. Tomi on insinööri, keksijä ja NLP-kouluttaja, joka rakastaa myös uusien musiikki-instrumenttien opettelua.

Voit olla kiinnostunut myös näistä