NLP Practitioner
|

NLP Practitioner Helsinki, syksy 2024

On koulutus, jossa opit runsaasti tehokkaita menetelmiä henkilökohtaiseen muutokseen ja sujuvaan vuorovaikutukseen. Menetelmät sopivat mainiosti johtamisen kehittämiseen, vuorovaikutuksen tutkimiseen ja parantamiseen niin työssä kuin vapaa-aikanakin.

On ajattelutapa ja toimintamalli, joka auttaa ihmisiä kehittämään osaamistaan ja käyttämään sitä eri tilanteissa parhaalla mahdollisella tavalla. Se on myös asenne, joka on uteliaisuutta, seikkailunhalua sekä halua oppia taitoja, joiden avulla voi nähdä elämän ainutkertaisena ja rajoittamattomana mahdollisuutena kehittyä.

on taitojen ja osaamisen tutkimista. Ongelmia ja niiden historiaa katsotaan tarvittavien taitojen ja voimavarojen näkökulmasta.

 1. Ymmärrä ja ota käyttöösi kaikki mielesi voimavarat

NLP avaa oven oman mielen voiman ymmärtämiseen. Koulutuksemme tarjoaa syvällisen katsauksen siihen, miten ajatukset, kieli ja käyttäytyminen liittyvät toisiinsa. Oivalla, kuinka voit hallita omaa mieltäsi ja ohjata sitä kohti tavoitteita, joita haluat saavuttaa.

 1. Tehosta vuorovaikutustaitojasi

NLP antaa sinulle työkalut vaikuttavampaan vuorovaikutukseen. Koulutuksen avulla kehität parempia kommunikointitaitoja, oppien lukemaan non-verbaalisia vihjeitä ja soveltamaan tehokkaita vaikuttamisen ja vaikuttumisen tekniikoita.

 1. Henkilökohtainen kasvu ja itsetuntemus

Ennen kuin voit johtaa muita, sinun täytyy tuntea itsesi. NLP-koulutus auttaa sinua syventämään itsetuntemustasi, tunnistamaan vahvuutesi ja kehittämään haluamiasi puolia itsessäsi. Näin voit kasvaa sekä henkilökohtaisesti että ammatillisesti.

 1. Tunnista uskomukset, jotka estävät tai tukevat sinua ja toimintaasi

NLP sisältää runsaasti menetelmiä uskomusten parissa työskentelyyn. Oivallat, miksi löydät itsesi uudestaan ja uudestaan samoista tilanteista ja mitä voit tehdä asian muuttamiseksi. Opit myös asettamaan selkeitä ja motivoivia tavoitteita sekä luomaan tehokkaita strategioita niiden saavuttamiseksi.

NLP Practitioner valmennus sopii sinulle, joka olet kiinnostunut ihmisestä, vuorovaikutuksesta, muutoksesta, itsetuntemuksesta, hyvinvoinnin sekä voimavarojen lisäämisestä, käyttäytymisestä ja mahdollisuuksista. NLP:tä opiskelevat eri elämäntilanteista ja erilaisilta aloilta tulevat ihmiset. Koulutuksessa saatua tietoa voit käyttää niin henkilökohtaisessa- kuin työelämässäkin.

Ja vaikka NLP sisältääkin paljon työkaluja ja menetelmiä, on se myös elämäntapa, tapa ajatella ja tulkita maailmaa. Tällä tavoin koulutuksesta muodostuu kokonaisuus, jonka vaikutus ulottuu pintaa syvemmälle tukien henkilökohtaista kasvuasi elämäsi eri rooleissa ihmisenä, puolisona, ystävänä, työntekijänä jne.

Parhaimmillaan koulutus on yhdessä luotu kokemus täynnä iloa ja oivalluksia. Sinulla on tilaa olla oma itsesi sekä aikaa oivaltaa, kokea ja oppia asioita omalla ainutlaatuisella tavallasi. Samanaikaisesti saat ryhmän monet näkökulmat: minun, sinun, meidän, näin asiat saavat erilaisia ulottuvuuksia. Uskomme lujasti yhteistyön voimaan, siksi meitä kouluttajiakin on useita. Tuomme oman taustamme ja tapamme käyttää NLP:tä niin, että samalla kun opit NLP:n perusasiat saat monipuolisen kattauksen tavoista soveltaa sitä erilaisissa tilanteissa. Käytämme erilaisia luovia menetelmiä perinteisten NLP menetelmien rinnalla ja tukena. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta, osaamista tai koulutusta NLP:stä tai luovista menetelmistä. Koulutuksen suoritettuasi saat todistuksen ja voit jatkaa NLP Master koulutuksessa.

Kouluttajat:

Nlp Trainerit Tuuli Paltemaa ja Anu Vihonen

Valmennus toteutetaan Shantin värikkäissä, tunnelmallisissa ja persoonallisissa tiloissa Helsingin Töölössä, osoitteessa Runeberginkatu 43, 00100 Helsinki. Paikalle on hyvät julkisen liikenteen yhteydet. Kävelymatka Kampin kauppakeskuksesta Shantiin kestää noin 15 minuuttia ja Helsingin päärautatieasemalta noin 20 minuuttia.

2024
3. – 4.10./ 7. – 8.11./ 12. – 13.12.

2025
9. – 10.1./ 6. – 7.2./ 13. – 14.3.

+ yksi, yhdessä sovittava ’bonuspäivä’ kesällä tai alkusyksystä 2025

2024: ti 15.10. ja ke 20.11.

2025: to 23.1. ja ma 3.3.

Virtuaalitapaamiset voit katsoa myös tallenteilta mikäli et pääse osallistumaan tai haluat kerrata asiaa. Lisäksi saat lisämateriaalia ja itsenäisesti toteutettavia tehtäviä, joihin ehdit hyvin paneutua koulutuksen aikana. 

Koulutuksen kokonaishinta

Koulutuksen kokonaishinta 1.250  € + alv 24%, yhteensä 1.550 €.

Maksun voi suorittaa useissa erissä ilman lisäkustannuksia. Suomen NLP yhdistyksen jäsenille 100 € alennus.

llmoittautua voit alla olevalla lomakkeella tai soittamalla
Tuulille numeroon +358 504145179, tai Anulle numeroon +358 40 510 8246, samalla voit kysyä lisätietoja.

Ilmoittautuminen voidaan peruuttaa veloituksetta, jos peruutus tehdään viimeistään 2 viikkoa ennen koulutuksen alkua. Tämän jälkeen tehdystä peruutuksesta veloitamme 200€ peruutusmaksuna. Ilman ennakkoilmoitusta pois jääneeltä perimme koko koutuksen hinnan.

Lisää NLP:stä

Avoin yhteistyö mahdollistaa kaikkien parhaimman esille tulemisen. Jokainen osallistuja saa käyttää ja kehittää sitä, missä on parhaimmillaan ja mistä innostuu aina vaan. Samalla kaikki saavat kehittää tuota puolta tai osaamista itsessään, parhaimman opissa. Lopputuloksena kaikki voittavat.

Yhteinen vahvuutemme on yhdistää erilaisia, samanlaisia ja monenlaisia asioita, osaamisia ja taitoja toisiinsa ja antaa niiden kehittyä joksikin uudeksi.

Ihminen itsessään on aina ainutlaatuinen kokonaisuus, yhdistelmä fyysistä ja psyykkistä olemusta ja voimaa, ajatuksia ja tunteita. NLP:ssä tutkimme tätä kokonaisuutta ja sen toimintaa:
miten opimme, ajattelemme, kommunikoimme, teemme päätöksiä ja motivoidumme sekä miten saadaan aikaan haluttuja muutoksia.

NLP-tekniikoiden ja menetelmien avulla:

 • voin muuttaa omaa ajatteluani
  ..ja sitä kautta opittuja tunne- ja käytösmallejani
 • joten tulen vielä paremmaksi vuorovaikuttajaksi
 • voin oppia luomaan ja ylläpitämään hyvää kontaktia sekä tunneyhteyttä itseeni ja toisiin ihmisiin
 • opin arvostamaan erilaisuutta
 • voin muuttaa rajoittavia uskomuksia mahdollistaviksi
 • opin asettamaan ja saavuttamaan tavoitteita hallitsemalla itse motivaatiotani
 • ja opin muuttamaan kielteisiä kokemuksiani myönteisiksi

Mitä hyötyä NLP:stä on?
Olisi hienoa, jos tähän olisi yksi ainoa ja oikea vastaus, mutta minulla ei ole sellaista. Jokainen meistä voi hyödyntää Nlp:tä juuri siinä missä sitä itse tarvitsee ja missä se on itselleen kaikkein tarkoituksenmukaisinta.

Oman kokemukseni mukaan Nlp on monipuolinen kokoelma menetelmiä, joita voi muotoilla ja muokata omaan käyttöön niin yksityiselämässä kuin työssäkin. Itse käytän sitä mm työn suunnittelun apuna, tavoitteita tehdessäni ja silloin kun haluan tulla ymmärretyksi ja itse ymmärtää paremmin toista. Olen nlp-vuosieni aikana myös käynyt läpi lukemattoman määrän uskomuksiani, luopunut niistä, jotka rajoittavat minua ja vahvistanut eteenpäin vieviä ja hyödyllisiä uskomuksiani.

Nlp menetelmien avulla voin paremmin hallita motivaatioitani ja sitä kautta tehdä tavoitteita ja saavuttaa niitä. Hiljaisen tiedon mallittaminen on yksi Nlp:n menetelmistä, siinä keskitytään ihmisen taitoihin ja voimavaroihin ja siihen, miten ne ovat löydettävissä ja tarpeen tullen otettavissa käyttöön. Tätä menetelmää käytän jatkuvasti oppiakseni uutta ja kehittääkseni ammattitaitoani ja muuta osaamistani.

Nlp ei kuitenkaan ole vain menetelmiä ja tekniikoita, vaan tutustumista omaan mielen toimintaan. Siihen miten omassa mielessä ja kommunikoinnissa sekä itsensä että muiden kanssa voi tehdä muutoksia niin, että oma ajattelu, kommunikointi ja elämä kehittyvät. Nlp on myös tapa ajatella ja tapa elää. Itselleni se tarkoittaa sitä, että kaikki olemme samanarvoisesti oppimassa ja opettamassa, kaikki on mahdollista ja on monta oikeaa tapaa toimia, ajatella ja tuntea.

Nlp vastaa mm kysymykseen miten olla yhteydessä itseensä ja toiseen ihmiseen? Se on käytännönläheinen malli siitä, miten me rakennamme kokemuksemme, jäsennämme ajatuksiamme, tunteitamme, käyttäytymistämme ja käyttämäämme kieltä. Tiedostamalla tämän on meidän helpompi ymmärtää itseämme ja toista ihmistä.
Nlp:tä käytetään ja sovelletaan muun muassa koulutuksessa, henkilöstöhallinnossa, esiintymisessä, valmentamisessa, terapiassa, terveydenhuollossa, asiakaspalvelussa, liike-elämässä, johtamisessa ja kunkin henkilökohtaisessa elämässä.

Itse valmennus on yhdessä tekemistä ja kokemista, kokeilemme käytännössä menetelmiä ja pohdimme miten niitä voi parhaiten soveltaa omassa elämän tilanteessa henkilökohtaisesti, perheessä, ihmissuhteissa ylipäätänsä, työssä jne.

Tiedustelut ja ilmoittautuminen

Voit olla kiinnostunut myös näistä