| |

NLP Master Practitioner Espoo, syksy 2024

NLP Master Practitioner on jatkokoulutus NLP Practitionerille. Se on tarkoitettu sinulle, joka haluat laajentaa ja syventää NLP-osaamistasi. Kurssilla opit uusia menetelmiä samalla kun taidot, joita Practitionerilla opit syventyvät ja voit lisätä niiden soveltamista käytännön elämään. Syvennät tietoisuustaitojasi; mitä kokemuksia mieli tuottaa ja miten se niitä tulkitsee. Paneudut monipuolisesti identiteetin ja olemassa olemisen tapoihin sekä vuorovaikutuksen eri tasoihin. Oman itsen tuntemisen lisäksi saat runsaasti välineitä muiden kanssa työskentelyyn mm. tukemiseen, ohjaamiseen, opettamiseen ja valmentamiseen.

SEKÄ-ETTÄ
Nappasimme toimivan ja hyväksi koetun sekä vanhasta, että uudesta ja loimme toteutustavan, jossa valmennus toteutuu kasvokkain paikan päällä ja osin verkon kautta digitaalisessa oppimisympäristössä!

Nyt NLP Master Practitioner valmennukseen osallistuminen mahdollistuu, vaikka asuisit kauempana tai viikonloppusi olisivat kortilla. Tämä valmennus toteutetaan sekä lähiopetuksena kasvokkain, että digitaalisessa oppimisympärstössä livetapaamisina. Suurin osa koulutuksesta tapahtuu paikan päällä läsnäollen ja esteen sattuessa voit osallistua Zoomilla, silloinkin läsnäollen. Molemmat tavat mahdollistavat keskustelun, kyselyn ja pareittain ja pienissä ryhmissä työskentelyn.

Koulutuksen sisältö:

Osaamisen mallittaminen:

  • Mallittamisen eri menetelmät ja soveltaminen eri konteksteihin (johtaminen, ohjaaminen, opettaminen, henkilökohtainen kehitys)
  • Oman mallitusprosessin esittely

NLP:n eri menetelmät ja niiden valinta ja soveltaminen asiakkaan ja tilanteen mukaan

Skeema ja NLP:

  • Myönteisten skeemojen vahvistaminen
  • Estävien tai haitallisten skeemojen purkaminen ja/tai muuttaminen

Uskomukset ja niiden rikastaminen:

  • Myönteisten uskomusten vahvistaminen
  • Estävien uskomusten purkaminen ja/tai muuttaminen

Kehollisuus ja keholliset menetelmät

Systeemisyys:

  • Kehon ja mielen yhteys
  • Kielen taikaa – kielelliset mallit

Tilojen integrointi, tilojen rakentaminen

Kehollinen tietoisuus ja läsnäolo:

  • Luovuuden  ja intuition käyttöön ottaminen ja vahvistaminen
  • Rentoutumismenetelmien käyttäminen ja kehittäminen

Koulutus on Suomen NLP-yhdistyksen suositteleman  mallin mukainen. Koulutuksen suoritettuasi saat todistuksen ja voit jatkaa NLP-Trainer koulutuksessa.

Kouluttajat:
NLP Trainers Trainerit Tuuli Paltemaa ja Anu Vihonen

Valmennus on Wulffin uusissa, persoonallisissa ja upeissa tiloissa Espoossa, osoitteessa Kilonkartanontie 3, 02610 Espoo. Isossa valmennustilassa voimme pitää turvalliset välit toisiimme. Paikalle on hyvät julkisen liikenteen yhteydet, sekä bussilla että junalla. Ilmaista parkkitilaa on runsaasti autolla saapuville.

Lähikoulutuspäivät la, su

2024 : 28.-29.9./26.-27.10/ 23.-24.11./14.-15.12.
2025 : 18.-19.1./1.-.2.3

Klo 09:00-16:30

Lisäksi yksi ’bonuspäivä’, jonka ajankohta sovitaan yhdessä koulutuksen aikana.

4 virtuaalista tapaamista, iltatapaamisina klo  17.30-20.00 .   

2024 : 8.10./6.11. 2025 : 28.1./26.2.

Lisäksi 3 vertaisryhmätapaamista, jonka aikataulu ja paikka sovitaan ryhmän kesken.
Käytössä sähköinen materiaalipankki, johon voit tutustua oman aikataulusi mukaan koulutuksen aikana.  Materiaaliin sisältyvät harjoitukset ja niistä syntyneet kysymykset sekä ajatukset käymme läpi yhdessä lähitapaamisten aikana. Kaikki koulutuksen materiaali on käytössäsi materiaalipankissa puoli vuotta koulutuksen jälkeen.

Koulutuksen kokonaishinta

1 790€ (1443,55 + alv 24%).
Maksun voi suorittaa useissa erissä ilman lisäkustannuksia.
Suomen NLP yhdistyksen jäsenille hinnasta 100€ alennusta.

llmoittautua voit yhteydenottolomakkeella tai soittamalla Tuulille numeroon +358 504145179 tai Anulle numeroon +358 40 510 8246. Samalla voit kysyä lisätietoja.

Tiedustelut ja ilmoittautuminen

Voit olla kiinnostunut myös näistä