Onnistuminen ja innostuminen

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Teksti” saved_tabs=”all” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

”Sitä saa mitä haluaa” mantran hokeminen sai minutkin uskomaan voimiin, joita ajatuksissani on. Luin ajatuksia olevan 20 000 kpl päivän aikana, sitten määrä nousi ja olikin 50 000, lopulta ajatuksia tiedettiin olevan jo 70 000 päivässä. Mikä vastuu jokaisesta niistä!

Uskalsin ajatella vain sitä mitä haluan, onnistumista! Uskoin olevani magneetti, joka vetää puoleensa kaikkea sitä mitä ajattelee. Voi minua, jos joukkoon eksyy epäilys tai huoli!

Innostuksen ja onnistumisen, vapauden ja runsauden sijasta sainkin itselleni taakan ja pakon. Pakon olla tuntematta kaikkia ihmisyyden puolia, velvollisuuden olla olematta täydellisesti sitä kaikkea mitä ihminen on. Luokittelin ajatukset negatiivisiksi ja positiivisiksi, hyviksi ja pahoiksi ja kartoin kaikin tavoin niitä pahoja. Samalla tulin luoneeksi sen voiman, joka ajatuksillani oli. Sain juuri sen mitä en halunnut!

Tässä kohtaa elämää innostun eniten elämästä sellaisena kuin se on. Haluan tuntea kaikenlaisia tunteita, myös niitä, joita olemme tottuneet nimeämään negatiivisiksi. Haluan myös luottaa siihen, että vaikka rämähdän toisinaan nenälleni mutaiseen maahan (innostuttuani jos vaikka mistä), voin tehdä siitä rämähdyksestä itselleni merkityksellisen ja tärkeän. Tässä kohtaa elämää ajatukseni saavat virrata vapaasti, mielelläni tartun kiinni niihin mukaviin ja innostaviin ja annan muiden jatkaa virtaamista omassa tahdissaan. Ajatusteni voima on virtauksessa, jossa kaikilla ajatuksilla ja tunteilla on merkityksensä.

Onnistuminen ja innostuminen, kuinka päin tahansa, on ihanaa! Se on vapautta tuntea, kokea, oivaltaa ja olla. Innostuminen ja onnistuminen juuri niin kuin minulle sopii, hiljaisesti tai äänekkäästi, vauhdilla tai hitaammin, tunteella tahi ei. Ei ole oikeaa ja väärää tapaa innostua, on vain innostumista. Onnistuakin voi monella tavalla, aina se ei ole toisen mielestä onnistumista, mutta mitäpä siitä.

Innostuminen lisää onnistumista ja onnistuminen innostumista – tuossa kierteessä olen mielelläni, vapaasti, omalla tavallani, ajatuksillani ja tunteillani!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Voit olla kiinnostunut myös näistä